Vrachtschip Leeuwarden

Volgens Omroep Friesland gaat het om het vrachtschip Ilse-Marie. Dat gebeurde nadat de schipper onwel werd zegt schipeigenaar Rick Hoekstra.


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

. Schipper vrachtschip wordt onwel en ramt steiger in woonwijk Leeuwardenvrachtschip in woonwijkzuiderburen leeuwardenvrachtschip zuiderburendumpertwaldnet. 12 hours agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. 13 hours agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden.

Het vrachtschip Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver. De hulpdiensten zijn aanwezig en doen de nodige onderzoeken.

Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De schipper is volgens de eigenaar van vrachtschip Ilse-Marie naar het ziekenhuis gebracht meldt Omroep Friesland. Steigers en andere boten zijn beschadigd.

Het vrachtschip voer in de vaart tussen het Braksân en Frouwesân tegen. De eigenaar van het schip zegt dat de schipper onwel is geworden. 12 hours agoHet vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen.

Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal. Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. 8 0737 Random Pics van de Dag 623.

Etappe 7 - Een serieuze semi-bergrit. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht. Verrekte slim plannen en.

Overal zijn aanlegsteigers verwoest en vaartuigen gebutst. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden. De schade is groot maar er vielen geen gewonden.

Hoe de aanvaringen konden gebeuren is nog niet duidelijk maar volgens getuigen is de schipper onwel geworden. Een bootje dobbert op zijn kop. Met video Een vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

Vrachtschip in woonwijk zuiderburen leeuwarden vrachtschip zuiderburen dumpert waldnet telegraaf 112 leeuwarden braksan leeuwarden omrop fryslan vra. Een vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen.

11 hours agoVideo 1050. Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes. 9 hours agoLEEUWARDEN - Het is een grote ravage op de wijkvaart tussen het Braksân en Frouwesân in Leeuwarden.

Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te vroeg. Het vaartuig van 69 meter lang en 8 meter breed vernielde. De schipper was onwel geworden en voer vervolgens vanaf het Van Harinxmakanaal de woonwijk in.

Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Vanochtend is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. 12 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft. Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets na 800 werden buurtbewoners opgeschrikt door enorme herrie. 9 hours agoIn Leeuwarden is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren.

Eigenaar Richard Hoekstra laat weten dat de schipper onwel was. 13 hours ago0701 Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan 0700 Jonge directeur van infrabedrijf uit Hoogeveen over de kick van werken aan het spoor. 11 hours agoEen vrachtschip uit het Friese Warten is vrijdagochtend een woonwijk in Leeuwarden binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

Het schip ramde de steigers en broodjes maar. Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft aan het Brakzand diverse steigers en bootjes geramd. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de kant lagen.

Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange.

8 hours agoEen enorme ravage in Leeuwarden. De schipper zou onwel zijn geraakt. De Ilse-Marie 69.

Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft. 10 hours ago13 mei 2022. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân.

13 hours ago0 0900 Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen. 0 0840 Winst en tweede plek baansprinters in Nations Cup. 13 hours agoBewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk.

LEEUWARDEN - Vrijdagmorgen 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan de Braksân in Leeuwarden. 10 12 juni High Performance Regatta. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de.

Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant. Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. Het vrachtschip Ilse-Marie is vanmorgen rond 0800 uur vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad


Pin Op Kon Marine


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij


I Pinimg Com 200x150 C3 72 67 C37267103c01400cf


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Poissons Et Bateau Tesselation Symetrique 72 Escher Art Art Deco Print Artwork


I Pinimg Com Originals Bb B6 F2 Bbb6f21833f2a74


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Diaconessenhuis Kraamafdeling Jpg 865 652 Herinneringen Foto S


Sticker500 Schoon Schepen Nederland Poster


I Pinimg Com 564x 6d 69 5f 6d695fcd04504df1b507


Upload Wikimedia Org Wikipedia Commons Thumb A


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


Medisch Seborroisch Eczeem Seborroisch Eczeem Eczeem Medisch


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel